Inför v. 49

Vi var skrivit klart presentationerna i No, de kommer att redovisas nästa vecka. Då kommer vi även börja med avsnittet Djur.

I engelska har vi våra sista glosor för terminen till nästa vecka. Sen är det dags att läsa om julen. Vi hinner med några avsnitt Lama Lama till.

I svenska börjar vi avsluta vårt arbete om drömmar. Vi kommer nu att fokusera på läsning de sista veckorna. Alla kommer få uppdrag i skolan kopplade till läsning. Vi kommer även ha högläsning.

I matten kör vi på med repetition av det vi gjort under terminen.

I SO fortsätter vi med vårt tema vad är religion med uppdrag från Xinix. Till på fredag nästa vecka har vi ingen kartläxa utan  det är fokus på att bli klar med uppdrag 1 och 2 från Xinix. Detta kommer vi även jobba med under lektionerna, alla uppdrag finns i SO Classroom.

Men det viktigaste är att vi fått julpyssla. Äntligen! Lite julmusik och massor med kreativitet så blev det fina julvantar vi kan pynta klassrummet med.

Glöm ej att nästa vecka smygstartar vi vår nya plattform Unikum som kommer ersätta EdWise i januari. Följ länken för instruktioner för inloggning på Unikum. file:///C:/Users/malo90/Downloads/Unikum%20(1).pdf.

Trevlig helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.