Hej alla

Denna vecka har vi haft högläsning ur Laura Tentors Fotoalbumet  och även arbetat med uppgifter till boken. Under mattelektionerna har vi tränat klockan både analogt och digitalt detta kommer vi att fortsätta med även nästa vecka. I engelska fortsätter vi med grammatik där vi övar plural s och ing-form. Vi har fortsatt titta på geografens testamente, tema kartan kommer fortsätta nästa vecka då vi kommer aktivt arbeta i kartböcker. Vi har genomfört en enkät i klassen för att kartlägga deras läsvanor för att möta elevernas önskemål och behov. Denna vecka har även schema och lapp om elevdator skickats hem.

Vill påminna om att på onsdag är det skoljoggen om man önskar att skänka en slant till årets organisation Clowner utan gränser gör man det via denna länk. http://www.skolidrott.se/contentassets/210d1ec020bb449ea98a747327eae039/om-skoljoggen-pa-svenska.pdf

Vi tar inte emot några pengar här på skolan.

Vill även passa på att bjuda in till föreläsningen schysst på nätet som ni kan läsa mer om via länken nedan.

Välkomna på Friends föreläsning