Konstpedagog Mariel på besök.

KonstpedagogEfter vårt besök på Hallsbergs stenar var det dags för konstpedagog Mariel att komma och arbeta med oss. Efter att ha pratat om hur det var att leva på Hallsberg för 100 år sedan var det dags att tänka framåt till år 2025. Vad gör vi då? Vad vill vi ha?  Eleverna fick tänka och skapa fritt, klippa, klistra och rita för att sedan lägga sakerna i ett kuvert  som ska öppnas på deras 18-årsdag år 2025.

Hur ser det ut om hundra år? Vad har vi för kläder, hur ser skolan ut? Eleverna fick rita, skriva och lägga ner sina tankar och idéer i en glasburk som ska öppnas om 100 år. Spännande!

En reaktion på “Konstpedagog Mariel på besök.

1. Men så spännande! Jag det kan verkligen fundera över o det är ju jätteroligt att tänka tillbaka på när jag var liten o se vad som utvecklats under mina levnadsår.