Föräldrainformation om edWise

Vi skickade förra veckan hem lappar att fylla i inför sportlovet. Anledningen till att vi gjorde det är att om ni lägger in ett schema för endast v 8 i edWise, så bryts er befintliga schema och ni måste lägga in ett nytt v 9. Tanken var att ni skulle slippa det. Vi uppmanar er därför att fylla i lappen eller skicka tiderna via den nya SMS-funktionen (0730-121433 > INFO > Barnets personnummer ÅÅMMDD-NNNN > Valfri text: Sportlov).
Om ert barn ska vara helt ledigt från fritids en dag, men vara i skolan måste ni använda rubriken Del av dag i SMS-funktionen och skriva klockslagen för när ert barn skulle varit på fritids, annars frånvaroanmäls tyvärr ert barn även under skoldagen.
Vissa av er föräldrar har fått ett felmeddelande om att barnets personnummer är felformaterat när ni försöker sms:a. Detta är felanmält och edWise har inte riktigt hittat felet. Det vi vet är att det fungerar ibland, så fortsätt försök lite då och då. Fungerar det inte för er ring arbetslaget, så att meddelandet kommer fram.
Tack för ert tålamod och för att ni hör av er när det inte fungerar för er.”

Angelica Willyson

Skolsekreterare