Dagen med den nya klassen

Vi har haft en väldigt fin dag tillsammans i de nya klasserna där vi har fått lära känna varandra bättre och testa att även ha riktiga lektioner tillsammans.

Pass 1 gjorde vi kompisintervjuer där de fick lära känna varandra bättre och sedan presentera sin vän som de har intervjuat för resten av klassen.

Pass 2 hade vi engelska där vi pratade om de engelska frågeorden som why, who, what och många fler. Dessa öva vi sedan genom att spela ett spel tillsammans. Efter engelska hade vi utomhus matte.De fick olika uppdrag där de skulle finna rätt antal av varje sort. Det gäller att hålla alla siffror i huvudet om du ska hitta 12 saker där en fjärdedel är pinnar, en tredjedel löv och resten ska vara stenar.

Sista passet efter lunch gick vi alla ut för att leka tillsammans det blev både sardinburken och traditionell kurragömma.

Det var nöjda barn som gick hem idag och väldigt stolta vuxna som fick se nya vänskaper och arbetskamrater blomma fram.